Tervetuloa! Rekisteröidy ja hanki 10% dsicount ensimmäisestä ostoksestasi. Alennuskoodi lähetetään automaattisesti rekisteröintiviestiisi.
Tervetuloa! Rekisteröidy ja hanki 10% dsicount ensimmäisestä ostoksestasi. Alennuskoodi lähetetään automaattisesti rekisteröintiviestiisi.
Ostoskori 0

Osto- ja toimitusohjeet

Helsinki, Vanta, Espoo). Toimituspäivänä klo 12.00. Tilaus toimitettiin ennen klo 12 ja seuraavana päivänä klo 12 jälkeen. Lauantaina keskipäivän ja sunnuntain jälkeen tehdyt tilaukset lykätään, kunnes se toimitetaan maanantaina. Ilmaisia ​​toimitusmaksuja yli 40 eurooppalaisesta eurooppalaisesta eurosta veloitetaan alle 40 euroa viidestä eurooppalaisesta toimituskustannuksesta. Kun tavarat toimitetaan,Sekä käteisvarojen tai luottokorttien maksu.

Muut Suomen kaupungit voidaan postittaa, 60 euroa, 60 euroa, 100 euroa ja 10 eurooppalaista merenkulkua, ilmainen toimitus yli 100 euroa. Tilaus leikataan joka tiistai -ilta ja lähetetään sen viikolla.

Postinilmoitus:

1. Jää, tuoreet vihannekset ja hedelmät eivät ole postitse.

2. Oletuksena postitse postituspiste tai kuriiri -kabinetti on posti. Pickup -pisteen määrää POSTI. Jos sinun on lähetettävä se nimetylle paikalle, selitä etukäteen. Jos joudut toimittamaan tavarat, lisää 5 eurooppalaista kustannusta.

3. Pysy Suomessa puhelinnumerossa saadaksesi nimenomaiset tiedot.

4. Tietoja ja osoitetta ei voida muuttaa paketin lähettämisen jälkeen.

 

Muiden kaupunkien toimitus ja posti, kaikki hyväksyvät pankkisiirrot, laskujen kanssa laskujen kanssa, laskun alaosa on yrityksen pankkitili. Käytä tilauksenumeroa viitteenumerona. Suorita siirto 7 päivän kuluessa.

 

Spin to win Spinner icon