Osto- ja toimitusohjeet

 

Ohjeet ovelta ovelle -toimitukseen

Kuljettajan ovelta ovelle -toimituspalvelumme on saatavilla vain Helsinki/Vantaa/Espoo alueella.

Toimitamme tavarasi arkisin ja lauantai-iltaisin klo 16.00-22.00. Ennen klo 12 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Klo 12 jälkeen tehdyt tilaukset ajoitetaan seuraavalle toimituspäivälle.

Toimitusreittimme on Espoo-Helsinki-Vantaa. Toimitusaika riippuu päivän tilausten kokonaismäärästä, säästä, liikenneolosuhteista jne. Odota kärsivällisesti. Toimitamme tavarat haluamaasi aikaan vain, jos se ei vaikuta muihin saman päivän tilauksiin.

Postitusohjeet:

1. Käytämme POSTI:n "Postipakettia" toimitustapana muihin kaupunkeihin.

2. Oletustoimituspiste on Postin noutopiste, jonka Posti määrittelee. Jos haluat toimittaa määrättyyn paikkaan, ilmoita siitä meille etukäteen. Jos tarvitset ovelta ovelle -toimitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluun 5 euron lisämaksusta.

3. Kun paketti on lähetetty, se saapuu yleensä 1-3 työpäivän kuluessa (riippuen kaupungin etäisyydestä pääkaupunkiin). Erityisolosuhteet (sää, toimituslakot, virheelliset toimitustiedot jne.) voivat aiheuttaa viivästyksiä.

3. Pakastetuotteita, tuoreita vihanneksia ja hedelmiä ei lähetetä postitse.

4. Jätä suomalainen puhelinnumerosi saadaksesi pikatoimitustiedot.

5. Tietoja ja osoitetta ei voi muuttaa paketin lähettämisen jälkeen.Katso alla olevasta taulukosta toimitustavat ja toimituskulut.
 

KAUPUNKI TOIMITUSTAPA TILAUSMÄÄRÄ TOIMITUSKULUT
Helsinki/Espoo/Vantaa Toimitus ovelle < €40,00 €5,00
Helsinki/Espoo/Vantaa
Toimitus ovelle
>= €40,00 €0

Muut

Ei postia < €50,00 ------
Muut Postin keräilypiste €50-€99.99 €10,00
Muut Postin keräilypiste >= €100,00