Kiina Supermarketin tarina

Vuonna 2015 käynnistettiin Xiaohua Chao -verkkokauppa, ja varasto sijaitsi Danta -alueella, joka tarjosi erityisesti kotitoimituksen Uusiman ihmisille.

Ensimmäinen fyysinen myymälämme avattiin 28. syyskuuta 2018 Espoo Olarin alueella. Samanaikaisesti se säilytti toimituspalvelun maanantaista lauantaihin, joka otettiin hyvin vastaan.

15. toukokuuta 2020 muutimme nykyiseen osoitteeseen. Se on edelleen ainoa kokoonpano Olarin alueella. Se on kätevä kuljetukselle. Ovi voidaan pysäköidä ovelle 10 minuutin ajan.

Verkkosivusto päivitettiin 12. tammikuuta 2021.

Kauppaan 15. maaliskuuta 2021 laajeni enemmän kuin alkuperäinen alue, tuotteet ovat täydellisempiä, ja sijoittelu on siistisempi tarjota sinulle paremman ostoskokemuksen.

Meillä on erittäin rikkaita tuotteita, mukaan lukienKalojen merenelävät, tuoreet hedelmät ja vihannekset, mausteet, jyvien jyvät, ruoat Aasian maissa.Huasun-Online Mallilla on ensiluokkainen tekninen tuki, kattava osto- ja markkinointijärjestelmä sekä ammatilliset palvelut. Siinä on yli kymmenen palvelua, kuten tuotehallinta ja tilauksenhallinta, jotta kahdesta Hiiren ostajasta ja myyjäistä on vähän, ja ostokset ja myynti ovat helposti valmis.